pieria

OPŠTI ISLOVI PUTOVANJA

Korisni linkovi za program:

Web PortalsGelarija slika
Nei Pori
Search EnginesNei Pori
Google mapa
CommunitiesVreme,prognoza
Pogledaj
Web PortalsSpirit Travel
10 godina sa vama
Web PortalsNajbolja ponuda
Garantovano

Facebook, pratite nas

Twitter, pratite nas

Google+, pratite nas

Prijavite se za newsletter

Email:

Pronađite na sajtu:

Unesite ključnu reč

Pieria-Nei Pori

grčka
bus prevoz
 • Grčka-Pieria, Nei Pori 2013.
  TRAJANJE 13 DANA: PREVOZ AUTOBUSOM + SMEŠTAJ (10 noćenja)

  Cenovnik br.3 od 08.07.2013. pdf
 • Kuća VASILAS - Nei Pori - Usluga najam
  Minimum osoba Period boravka 16.jul 26.jul 05.avg 15.avg 25.avg
  26.jul 05.avg 15.avg 25.avg 04.sep
  Broj noćenja 10 10 10 10 10
  3 1/3 studio 199 € 215 € 205 € 190 € 165 €
  2 1/2 studio 249 € 265 € 255 € 235 € 205 €
  6 1/6 apartman 125 € 125 € 125 € 125 € 125 €
  5 1/5 apartman 145 € 145 € 145 € 145 € 145 €
  4 1/4 apartman 165 € 165 € 165 € 165 € 165 €
  3 1/3 apartman 199 € 215 € 205 € 190 € 165 €
  1.dete 0-12 god zaj.ležaj 50 € 50 € 50 € 50 € 50 €
  Popust za sopstveni prevoz 40 € 40 € 40 € 40 € 40 €
  Doplata za pogled na more je 40 €, po osobi, po smeni.
 • Cenovnik važi uz Opšte uslove putovanja organizatora POTENZA GROUP INT d.o.o., Licenca br. OTP 221/2010 od 11.02.2010.

  • pdf Program putovanja br.2 od 20.05.2013

  • Grčka – Pieria, Nei Pori 2013.
      TRAJANJE 13 DANA: PREVOZ AUTOBUSOM + SMEŠTAJ (10 noćenja)

  • PROGRAM PUTOVANJA
   1. dan – Beograd - sastanak putnika na mestu polaska pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme. Polazak autobusa. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
   2. dan - 11. dan - Nei Pori - Dolazak u Nei Pori, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana.
   12. dan - napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
   13. dan - Dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.
  • MESTO I VREME POLASKA:

   Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum u tabeli

   BEOGRAD -  sa parkinga Sava centra - savska strana u 21:00h;

   Dolazak u mesto boravka je oko 11:00h prvog dana boravka;

   MESTO I VREME POVRATKA:

   Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka u tabeli

   NEI PORI – sa mesta dolaska - u 16:00 h;

   Dolazak u Beograd -  na parking Sava centra - savska strana oko 09:30h;

  • CENA PUTOVANJA OBUHVATA:
   • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili autobus na sprat) turističke klase (klima/video/audio) bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja, na relaciji Beograd-Nei Pori-Beograd sa turističkim pratiocem grupe;
   • Uslugu smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli za 10 noćenja;
   • Servis predstavnika organizatora ili ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji;
   • Troškove organizacije programa;
  • CENA PUTOVANJA NE OBUHVATA:
   • Doplatu za pogled na more (iznos naglašen u tabeli);
   • Putno zdravstveno osiguranje
   • Ostale individualne i nepomenute troškove;
  • USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
   • Depozit u visini 30% od cene ugovorenog turističkog putovanja se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke za efektivu, na dan uplate prilikom potvrde rezervacije. Ugovor o putovanju se zaključuje u devizama (EUR - €) s tim što se plaćanje vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke za efektivu, na dan uplate. Prilikom zaključenja ugovora najmanje 60 dana pre početka putovanja, plaća se akontacija u visini 50% od cene ugovorenog turističkog putovanja. Plaćeni depozit prilikom rezervacije se uračunava kao plaćeni deo akontacije. Preostali deo cene ugovorenog turističkog putovanja se plaća najmanje 20 dana pre početka putovanja.
   • Plaćanje se vrši gotovinskom uplatom ili platnim karticama (VISA, VISA Electron, DINA card) na blagajni Organizatora putovanja, ili uplatom na bankarski račun Organizatora putovanja.
   • Do promene cena može doći u slučaju poremećaja na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.
  • NAPOMENE:
   •ZDRAVSTVENI USLOVI: U Grčkoj ne vladaju bolesti epidemioloških razmera tako da vakcinacija pri ulasku u zemlju nije potrebna. Zdravstvene ustanove i higijena odgovaraju standardima u Srbiji.
   • DOKUMENTA, VIZE, FORMALNOSTI ULASKA I BORAVKA U STRANIM ZEMLJAMA: Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i zemalja kroz koje prolaze. Putnicima državljanima Republike Srbije, sa novim putnim ispravama - biometrijskim pasošima preporučuje se, da se upoznaju o uslovima ulaska i boravka u zemljama šengenskog prostora (www.europa.rs). Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemalja šengenskog prostora, i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja . Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja. Pojedini standardi u nekim smeštajnim kapacitetima, u toaletima i kupatilima su uslovljeni načinom izgradnje, instalacijama i kapacitetima istovremenog korišćenja tople vode.
   • FAKULTATIVNI IZLETI, koji su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera na destinaciji Organizatora putovanja: FAKULTATIVNI IZLETI nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - lokalnom agencijom.
   • Navedene kategorije hotela su po grčkim standardima. Ukoliko putnik nije izričito pismeno ugovorio smeštaj posebnih odlika u hotelu, prihvatiće bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu bez obzira na položaj, sprat, orijentaciju sobe i sl.Sobe u hotelima se prvog dana dobijaju od 14:00 sati, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00 sati.
   • Molimo sve goste u hotelima sa 4* i 5* da se pridržavaju hotelskih propisa koji, između ostalog, nalažu da za vreme večere muškarci moraju nositi dugačke pantalone.
   • Usluga ishrane: noćenje sa doručkom (po principu samoposluživanje ili posluživanja-menija), polupansion-doručak i večera (po principu samoposluživanje ili posluživanja-menija), pun pansion-doručak, ručak, večera (po principu samoposluživanje ili posluživanja-menija)i all inslusive-doručak, ručak, večera (uz obroke je uračunato i piće po principu samoposluživanje ili posluživanja-menija). Usluživanje može biti: samoposluživanje ili posluživanje-meni. Karakteristika ishrane u Grčkoj: u smeštajnim objektima se pripremaju jela od lokalnog povrća, mesa, mlečnih proizvoda i voća.
   • Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Organizatora.
   • Opisi smeštajnih jedinica i destinacije u dodatku predstavljaju sastavni deo programa putovanja.
   • PAKETI I USLOVI PUTNOG OSIGURANJA, OPŠTI USLOVI PUTOVANJA, POSEBNI USLOVI PUTOVANJA, PODACI POTREBNI ZA REALIZACIJU TURISTIČKOG PUTOVANJA - DOKUMENTA, ROKOVI, USLOVI (VIZNI, GRANIČNI, CARINSKI, ADMINISTRATIVNI, ZDRAVSTVENI), NEOPHODNI ZA ULAZAK I BORAVAK U INOSTRANSTVU , DOSTUPNI SU U OGRANCIMA ORGANIZATORA PUTOVANJA, I WEB STRANICI: www.spirittravel.co.rs.
  • Organizator putovanja POTENZA GROUP INT d.o.o., Alekse Nenadovića 5, 11080 Beograd,
  • Licenca broj: OTP 221/2010 od 11.02.2010.
   Program putovanja važi uz Opšte uslove putovanja organizatora.

   • Pieria je oblast Središnje Makedonije u Grčkoj. Smeštena je između Larise na jugu i Soluna na severu, a u sredini se pruža uzana primorska ravnica, poznata kao Olimpska obala, koja se na zapadu strmo izdiže u veoma visoke Pierijske planine i planinu Olimp. Glavni grad je Katerini. Ovoj oblasti pripada i najviši vrh Olimpa, kao i cele Grčke. Klima u Pieriji je sredozemna u primorskom delu, da bi sa uzdizanjem tla ka zapadu prešla u planinsku. Pieria je jedna od razvijenijih oblasti u Grčkoj, pre svega zahvaljujući svom prometnom položaju (magistrala Atina-Solun) i pristupačnoj pitomoj obali. Ovde imate potpunu slobodu izbora: mir i opuštanje ili beskrajna zabava u brojnim barovima, tavernama i restoranima. Plaža duga oko 70 km, brojni hoteli, kampovi i vile, veliki izbor prodavnica, kulturne i folklorne manifestacije i brojne atrakcije, čine Pieriju idealnom za Vašu posetu.
   • grčka krf
   • Nei Pori je turističko mesto koje se nalazi u podnožju planine Olimp, na 36 kilometara od mesta Katerini. To, nekada samo ribarsko selo, pretvoreno je u modernu i elegantnu destinaciju za odmor, savršeno kombinujući tradiciju i sadašnjost. Egzotična vegetacija, predivni pogled na planinski vrh obavijen misterijom, kristalno čisto more, čine da u Nei Pori poželite uvek da se vratite. Nei Pori nudi veliki broj taverni, atraktivnih kako po dizajnu, tako i po raznovrsnim menijima koje nude. Organizovana peščana plaža je idealna za relaksaciju i kupanje u kristalno čistom moru, a ljubitelji vodenih sportova ovde će pronaći sve vrste ponuda. Lepo šetalište i mnogobrojni kafei nude priliku za opuštanje.

    • Kuća Vasilas
    Pieria, Nei Pori
    Elysses Nalazi se na plaži, 100 metara od centra Nei Porija. Smeštajne jedinice su 1/2, 1/3 studiji, 1/4, 1/5 i 1/6 apartmani. Sve smeštajne jedinice se nalaze na drugom spratu. Svaka jedinica poseduje čajnu kuhinju, TWC, balkon, klima uređaj i TV. Neke jedinice imaju direktan pogled na more uz doplatu. Dvokrevetni (dva odvojena kreveta) i trokrevetni studiji (jedan francuski ležaj i jedan krevet) imaju jednu prostoriju. Četvorokrevetni i petokrevetni apartmani imaju spavaću sobu i kuhinju u sastavu jedne sobe. Korišćenje klima uređaja se naknadno naplaćuje (ugovara se i plaća predstavniku ino partnera). Usluga je smeštaj na bazi najma studija/apartmana. Detaljnije

    Smeštajni kapaciteti u mestu Nei Pori

    Alanja i Antalija mapa