Korisni linkovi za program:

Web PortalsOpis destinacije
Evia, Pefki
Web PortalsGelarija slika
Evia  |  Pefki
Web PortalsGoogle map
Pefki mapa
Web PortalsWikipedia
Evia  |  Euboea
Search EnginesPretraživači
U Srbiji  |  U svetu
NewsLetter

Leto » Brzi linkovi »

U pripremi...
Blog

Pronađite na sajtu:

Unesite ključnu reč

Evia-Pefki

autobusom
bus prevoz

Evia je drugo po veličini grčko ostrvo. Prostire se uz obalu Beotije i Atike od severnih Sporada, pa do ostrva Andros nadomak Kiklada. Evia se nalazi na jednom od najvažnijih pomorskih puteva Sredozemlja. Zahvaljujući ogromnom prirodnom bogatstvu i povoljnom položaju, spada u najrazvijenije oblasti stare Grčke, a prestonica Halkida, jedan je od najuticajnijih antičkih gradova. Velike kolonije Evia je imala na Halkidikiju, južnoj Italiji i na obali male Azije.
Severna obala ostrva blago se spušta u more stvarajući slike fascinantne lepote. Ova oblast doživela je snažan turistički razvoj poslednjih decenija. Posebno mesto zauzimaju Pefki, Limni, Edipsos.
Mesto Pefki nalazi se na severnom rubu Evije naspram planinskog venca Pilion, nadomak ostrva Skiatos. Mesto se pruža uz 4 km dugu plažu koja fascinira lepotom i nesvakidašnje čistim morem. Plavo i mirno, glavni je utisak koji vas osvaja u susretu sa morem, u ovom mestu koje je u sebi objedinilo sve čari Mediterana - rajsku plažu i svežinu četinarskih hladova. Sliku turistički razvijenog mesta dopunjava veliki broj kafeterija i noćnih klubova, koji Pefki čine zanimljivim i noću. Evia ima najrazvijeniju ribarsku flotu u Grčkoj, pa se u veoma prijatnoj atmosferi ribljih restorana duž obale, služe specijaliteti od sveže ribe po popularnim cenama.

  • Kuća Olga
  Evia, Pefki
  Elysses Kuća Olga - Nalazi se u blizini centra Pefkija oko 150m udaljena od plaže. Studiji imaju jednu prostoriju sa tri odvojena kreveta, kuhinja je izdvojena niša. Studiji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svaki studio je prostran, poseduje čajnu kuhinju, TWC i balkon, klima uređaj (korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu) i TV. Usluga je smeštaj na bazi najma studija/apartmana.
  • Kuća Bugas
  Evia, Pefki
  Elysses Kuća Bugas - Nalazi se na oko 20 metara od obale, u blizini centra Pefkija i udaljena je oko 150 metara od male plaže. Smeštajne jedinice su dvokrevetni, trokrevetni studiji i četvorokrevetni apartman. Sve jedinice se nalaze na prvom spratu i svaka poseduje klima uređaj (korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu), TV, čajnu kuhinju, TWC i balkon. Trokrevetni studiji imaju francuski ležaj i standardni krevet, kuhinja je izdvojena niša. Apartman se sastoji od dve spavaće sobe i izdvojene kuhinje. U jednoj sobi ima dva standardna kreveta a u drugoj jedan francuski ležaj. U apartmanu klima uređaj i TV se nalaze u jednoj sobi. Usluga je smeštaj na bazi najma studija/apartmana.
  • Kuća Santis
  Evia, Pefki
  Elysses Kuća Santis - Nalazi se nedaleko od centra mesta, u mirnom kraju. Udaljena je oko 250 metara od plaže. Oko kuće nalazi se dvorište sa zelenilom. Studiji se nalaze na visokom prizemlju i prvom spratu i moderno su uređeni. Sve jedinice su komforne i poseduju klima uređaj (korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu), TV, čajnu kuhinju, TWC i balkon. Smeštajne jedinice su dvokrevetni i trokrevetni studiji sa mogućnošću pomoćnog kreveta. Usluga je smeštaj na bazi najma studija/apartmana.
  • Kuća Evgenija
  Evia, Pefki
  Elysses Kuća Evgenija - Nalazi se nedaleko od centra mesta, u mirnom kraju. Udaljena je oko 200 metara od plaže. Kuća se nalazi u lepo uređenom dvorištu sa zelenilom, roštiljem i sopstvenim parkingom. Sve smeštajne jedinice su komforne i moderno opremljene (dvokrevetni i trokrevetni studiji, četvorokrevetni i petokrevetni apartmani) i nalaze se u prizemlju, prvom i drugom spratu. Imaju klima uređaj (korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu), TV, čajnu kuhinju, TWC i balkon. Usluga je smeštaj na bazi najma studija/apartmana.

   OSIGURANJE PUTNIKA OD POSLEDICA NESREĆNOG SLUČAJA (NEZGODE), OSIGURANJE ZA SLUČAJ OTKAZA I PREKIDA PUTOVANJA, možete uplatiti u filijali Triglav osiguranja, Kralja Petra 28, Beograd, tel: +381 11 33 05 100 ili u poslovnici organizatora putovanja Spirit Travel. Osiguranje putnika od nesrećnog slučaja, kod koga osiguravač isplaćuje iznose ugovorene ugovorom o osiguranju osigurani slučaj predstavlja: smrt kao posledicu nesrećnog slučaja i trajni potpuni ili trajni delimični invaliditet kao posledica nesrećnog slučaja za vreme trajanja putovanja. Osiguranje za slučaj otkaza i prekida putovanja pokriva štetu koju pretrpi osigurano lice u slučaju otkaza putovanja i to isključivo usled nastupanja nepredviđenih događaja, čije nastupanje osigurano lice nije moglo predvideti, očekivati niti otkloniti i koji predstavljaju objektivno opravdan razlog za otkaz putovanja.
   ZDRAVSTVENI USLOVI: U Grčkoj ne vladaju bolesti epidemioloških razmera tako da vakcinacija pri ulasku u zemlju nije potrebna. Zdravstvene ustanove i higijena odgovaraju standardima u Srbiji.
   DOKUMENTA, VIZE, FORMALNOSTI ULASKA I BORAVKA U STRANIM ZEMLJAMA: Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i zemalja kroz koje prolaze. Putnicima državljanima Republike Srbije, sa novim putnim ispravama - biometrijskim pasošima preporučuje se, da se upoznaju o uslovima ulaska i boravka u zemljama šengenskog prostora (www.europa.rs). Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemalja šengenskog prostora, i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja . APARTMAN / STUDIO pored spavaće sobe (jedne ili dve), kupatila i balkona, u svakom je kompletno opremljena mini kuhinja, sa elementarnom opremom i priborom za pripremanje i konzumiranje hrane, za odgovarajući broj osoba. Kod nekih studija i apartmana, kuhinja nije posebna prostorija. Standard veličine ležaja: za normalni ležaj je 185 cm sa 75-80 cm širine, a bračni ležaj (dve osobe) 185–190 cm sa 120–150 cm širine. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja. NAJAM uključuje troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenja inventara kao i komunalnu taksu. Posteljina je sastavni deo inventara (promena jednom u toku smene, pre ulaska u jedinicu), ali ne i peškiri, toalet papir, sapuni, sredstva za održavanje čistoće i pranje posuđa. U toku smene korišćenja studia-apartmana gosti sami iznose smeće i održavaju čistoću. Sve kuće sa smeštajnim jedinicama na bazi usluge najma iz ove ponude registrovane su, pregledane i standardizovane od strane Nacionalne turističke asocijacije „EOT“. Pojedini standardi u nekim smeštajnim kapacitetima, u toaletima i kupatilima su uslovljeni načinom izgradnje, instalacijama i kapacitetima istovremenog korišćenja tople vode.
   SMEŠTAJNE JEDINICE (studiji i apartmani), U GRČKOJ SU PROSEČNOG STANDARDNOG KVALITETA I NISU SLUŽBENO KATEGORISANE. Za smeštaj gostiju, koji u letovalište dolaze organizovanim autobuskim prevozom, odgovoran je pratilac grupe. Gosti sa sopstvenim prevozom javljaju se u letovalištu sa vaučerom, lokalnoj agenciji ili domaćinu. Najam započinje najranije u 16:00h prvog dana, a završava u 09:00h poslednjeg dana smene boravka. Za vremenski period od napuštanja apartmana/studija do polaska autobusa za Srbiju, uvek je obezbeđen prostor za prtljag dok sanitarnih prostorija za ove svrhe ima samo u nekim objektima. Gosti su obavezni na domaćinski odnos prema inventaru i opremi kao i na poštovanje kućnog reda. Eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom u korišćenju, gosti su dužni da prijave domaćinu ili predstavniku i iste nadoknade.
   U autobusu je zabranjeno pušenje i konzumiranje alkohola. WC nije u upotrebi. Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest i eventualne fizičke i mentalne nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Dolazak autobusa u letovalište je uobičajen oko podneva, a povratak u mesto polaska u jutarnjim satima (osim u slučajevima više sile). Posada autobusa određuje mesta za pauze i njihovu dužinu.
   FAKULTATIVNI IZLETI, koji su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera na destinaciji Organizatora putovanja: Cene i uslovi fakultativnih izleta su dostupni putem info – tabli i pisanih informacija predstavnika agencije na destinaciji. FAKULTATIVNI IZLETI nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - lokalnom agencijom.
   Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
   Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika.
   U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. Opisi smeštajnih jedinica u dodatku predstavljaju sastavni deo programa putovanja.
   Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Organizatora.
   PAKETI I USLOVI PUTNOG OSIGURANJA, OPŠTI USLOVI PUTOVANJA, POSEBNI USLOVI PUTOVANJA, PODACI POTREBNI ZA REALIZACIJU TURISTIČKOG PUTOVANJA - DOKUMENTA, ROKOVI, USLOVI (VIZNI, GRANIČNI, CARINSKI, ADMINISTRATIVNI, ZDRAVSTVENI), NEOPHODNI ZA ULAZAK I BORAVAK U INOSTRANSTVU , DOSTUPNI SU U OGRANCIMA ORGANIZATORA PUTOVANJA, I WEB STRANICI: www.spirittravel.rs.

   Organizator putovanja Spirit Travel d.o.o., Goce Delčeva 17/10, 11080 Beograd.Licenca broj: OTP 25/2010
   Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisane polise osiguranja br. 990000002715 i br. 990000002716 „Triglav Osiguranje“ a.d.o. Beograd.

    evia pefki

     

     “Spirit Travel”d.o.o. Beograd - Ogranak 2
     Alekse Nenadovića 5/1

     tel: +381 11 414 49 06, mob: +381 63 334 326
     Design by Ivan®
     [ hosting power - CHN.rs ]