Korisni linkovi za program:

Search EnginesGalerija slika
Retimno
CommunitiesGalerija slika
Hersonissos
CommunitiesGalerija slika
Agios Nikolaos
CommunitiesGalerija slika
Kato Gouves
Web PortalsGelarije slika
Greeka.com
Web PortalsWikipedia
Ostrvo Krit
Search EnginesPretraživači
U Srbiji  -  U svetu
CommunitiesVreme,prognoza
Pogledaj
Web PortalsSpirit Travel
10 godina sa vama
Web PortalsNajbolja ponuda
Garantovano

Facebook, pratite nas

Twitter, pratite nas

Google+, pratite nas

Prijavite se za newsletter

Email:

Pronađite na sajtu:

Unesite ključnu reč

Krit

grčka
bus prevoz
 • Krit
 • Hersonisos
  Između Herakliona i mesta Agios Nikolaos nalazi se malo ali zanimljivo mesto-raj za sve koji su došli da se ludo provedu ali i za one koji žele da se odmore na lepim plažama i da uživaju u mirnim restoranima i barovima. Udaljen je oko 25 kilometara od aerodroma u Heraklionu. Nekada mala ribarska sela sada su mali turistički gradovi. Ovaj mali mediteranski grad očaraće vas i pridobiti. Kvalitetan noćni život je ono što poslednjih godina privlači sve veći broj turista.
 • Retimno
  Poznat je kao venecijanska oaza na grčkom ostrvu. Retimno je bio mala venecijanska luka, a samo nekoliko kilometara južno od gradića nalazi se manastir Arkadi, centar grčkog hodočašća. Udaljen je oko 90 kilometara od aerodroma u Heraklionu. Treći grad po veličini na Kritu između Herakliona i Hanie, predstavlja mešavinu savremenog i starinskog dostojanstva i šarma. Grad Retimno na ostrvu Krit predstavlja mesto kontrasta, ponoseći se svojom dugom i značajnom istorijom, nedirnutim mestima prirodne lepote i tradicije. Ovaj mali mediteranski grad očaraće vas i pridobiti.
 • grčka krf
 • Agios Nikolaos je slikovit, šarmantan gradić, smešten u mirnom zalivu Mirabello. Udaljen je oko 60 kilometara od aerodroma u Heraklionu. Zahvaljujući prijatnoj klimi, mirnom moru i lepim plažama postao je jedan od najpoznatijih turističkih centara na Kritu. Pored prirodnih lepota, peščanih plaža i bujnog zelenila od kojih zastaje dah, ovaj gradić je poznat po zabavi. Mnogobrojni restorani, taverne i kafići nude obilje zabave koja zadovoljava sve ukuse.
 • Gouves je malo mesto koje se nalazi između mesta Hersonisos na istoku i Heraklion na zapadu. Udaljen je oko 15 kilometara od aerodroma u Heraklionu. Za razliku od mesta Gouves letovalište Kato Gouves u toku letnje sezone ima mnogo više turista nego stanovnika. Ovde turisti odlaze zbog peščane plaže, raznih sportova na vodi ali iskopina radionica grnčarije iz Minosjkog perioda i pećine Agia Paraskevi.
 •